stewardess, nieuw nm, blanes, camping, stagiars - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Selma - WaarBenJij.nu stewardess, nieuw nm, blanes, camping, stagiars - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Selma - WaarBenJij.nu

stewardess, nieuw nm, blanes, camping, stagiars

Door: sellie

Blijf op de hoogte en volg Selma

08 Juni 2005 | Spanje, Madrid

Hello lieverds,

Hoe is het met jullie, oww zoo erg heb al zo lang nix laten horen, maarja druk met van alles en nog wat, heb het echt weer helemaal naar me zin..,
een nieuwtje ik ben aangenomen bij KLC!!!!!! ik ga vliegen!! marloes lieverd gaan we toch lekker samen vliegen!! helemaal super,
dus nu lekker genieten hier en als ik weer in nl ben, meteen gafe baan!!
en begin september kom ik weer 3 daagjes terug, ik vlieg dan naar huis voor Animafest, voor een beurs van TIO, om presentaties te geven, begin september, en jaaa ik heb heb vernomen dat dat gelijk met KERMIS HEEMSKERK valt, aaahhh wat een mazzel, geweldig, dus we gaan lekker borrelen en bier gooien in de
biertent ;-)... nu al zin in!!!!

!!!ik heb weer een NIEUW NUMMER: 0034 686627619
ben weer geruild van provider, maar dit nummer gebruik ik nu!!

Dit is mijn adres van de camping, voor leuke post, altijd welkom!!
Camping El Pinar (t.a.v selma)
C/Villa de Madrid s/n
Apart de Correus 146
E-17300 Blanes

Op onze camping is het momenteel nog rustig, maar ik vind het heerlijk, we zijn wel begonnen met de activiteiten, aquagym,steps, enzo, gisteravond hadden we Bingo, normaal saai, maar op een camping is het altijd gezellig, vanavond gaan we voetbal kijken met de hele camping, en zaterdag weer een themafeest, FLOWER POWER, weer onwijs mooi decor gemaakt, wordt top!
En ik heb zulke leuke stagiars!!! 3 boys, 2 doen er TIO en 1 SIOS, helemaal top hij is ook sportinstructeur dus doet super gafe steps lessen, en hij heeft voor mij ook een schema gemaakt, oww wat ga ik slank worden ,-) In het team loopt het allemaal lekker, ook met de Spaanse meiden, ben ik echt blij om. Helaas niet in alle hotels/collega´s gister is een collega chief ontslagen, die moet vandaag naar huis, zoo balen, maarja dit soort dingen gebeuren helaas,

Verder ga ik in me vrijetijd nu nog veel stappen in Malgrat, dobbelen in costa en daarna QK, maar blanes wordt ook leuk!! de klomp is weer open en we zijn nu met een leuke groep van animafest in Blanes gaan veel met zijn alles stappen en uiteten heel gezellig!!
Zometeen ga ik ff voetbal kijken, de jongens van de verona hebben een voetbal team ook heel leuk,,,, en over 2 weekjes komt Yolanda!! mijn chica van vorig jaar helemaal super, en nog een meisje van de receptie komt bij mij in de caravan echt leuk!! Enne ramoon en annemiek komen bijna, wordt weer een groot feest!!

Nou schatjes hoe is het met jullie? mis jullie wel allemaal hoor!!!
We gaan mailen, love you al!!!!!!!!!!!!!
dikke kusssssss

• 08 Juni 2005 - 12:23

Ivy:

Haj selma!ik kom dinsdag al ipv woensdag!dus een dagje eerder :) heb er zin in,zo te lezen heb jij t ook erg naar je zin!leuk hoor,meis ik zieje dinsdag!!

dikke kus ivy

• 08 Juni 2005 - 12:42

Loessie:

leuk leuk!! meis we mailen dikke kuzzzzzz

• 08 Juni 2005 - 13:24

Ramoon:

Nog 28 nachtjes ;-) hihihi...Ik mis je wel hoor sel!! Dusse tot snel, dikke kussss XXX

• 08 Juni 2005 - 23:16

Waterfietsen Verhuur:

Hola guapa, hier alles goed! Ben waarschijnlijk dit jaar wel in de buurt. Ga met drie vrienden rondtrekken in europa dus de kans is best groot dat we even langs komen.... wat mooi om te horen dat helmuth daar weer zit. Vraag maar even het met het personeel van dit jaar is. misschien kan ik wel met een paar man hem komen helpen voor een weekje! stel maar eens voor. werk ze en misschien tot snel. xx

• 10 Juni 2005 - 11:58

Inge:

hey lieffie, geweldig om alles te horen en ik mis je zoooo onwijs en ook de animatie, zie alles voor me hahah Ik heb het wel naar me zin hier hoor maar je weet wel.. volgend jaar samen nog ff 3mnd knallen op de camping!!!!
    ben echt blij voor je dat je bent aangenomen eindelijk he meis, het wachten was het waard.
    Doe iedereen de groetjes van me en dans een extra dansje tijdens de mini disco voor mij :)
    Love ya en we bellen snel weer
    dikke kus lady Oad

• 12 Juni 2005 - 08:36

Danielle:

heyyy wijffie...watgoed om te horen dat je je zo vermaakt!! echt super die baan die je hebt gekregen!!! wauw echt super!! ik heb zelf ook een erg drukke tijd begin net te wennen in me nieuwe huis! tis echt zo mooi geworden, zodar je tijd hebt en terug bent kom je toch zeker wel gauw kijken?? nou hou me op de hoogte van je avonturen daar en tot mails!! hele hele dikke kus!! Danielle

• 12 Juni 2005 - 13:40

Nien:

Sellieee!!
    Mis jou! Je ziet me wel verschijnen ;);)
    Kussies Nina

• 13 Juni 2005 - 07:53

Martiniii:

Hey Meisie,

Gefeliciteerd met je baan!!! Echt super gaaf voor je! Ben gister weer terug gekomen van de eerste rit naar Bologna, was echt leuk!! Mooie stad, lekker warm en allemaal leuke marktjes :D Ik hou je op de hoogte van alle ontwikkelingen op de trein, zodat als je terug komt (en dat hoop ik echt!!) je zo goed als niks gemist hebt :p Mis je ook!! kussss

• 13 Juni 2005 - 11:06

Claire:

Hola Sel!
    Klinkt goed allemaal die verhalen van jou! Had nog een briefje mee gegeven aan mensen die naar Malgrat gingen voor de Verona, kreeg ook weer wat terug, leuk!! Welke Chief is ontslagen, 1 van vorig jaar? En natuurlijk gefeliciteerd met de KLC! Ik ga er volgend jaar na mijn studie ook soliciteren! Worden we misschien dan wel weer collega's! :-) Veel plezier daar en doe iedereen de groeten! Mis alles wel :-( Beso Claire

• 17 Juni 2005 - 16:06

Elise!!:

heeeeey sellie!!!!
    gefeliciteerd!!!! kannetje sangria heb je wel verdiend duzz!!! goed zeg, hopelijk zit k binnenkort nog s bij je in t vleigtuig haha lachuh!!! k vlieg trouwens begin september naar curacao!!! wauwww ben aangenomen in de mambo beach club toppie he!!! jij nog heeeeel veeel plezier....en k hoop tot snellie!!!!
    heeeeeele dikke kuzz elise!!

• 24 Juni 2005 - 18:07

Tante Anneke:

Lieve Selma. Ik heb je website bekeken, leuk hoor. Wat fijn dat je aangenomen bent bij de KLC, gefeliciteerd. Is het bij jou ook zo warm, wij hebben hier nu een hittegolf. De familiedag, vorige week, was een succes. Dat kwam ook van het mooie weer en dat in combinatie met varen, het kon niet stuk. We hebben geen ballonnen de lucht in gestuurd, HOERA. Het zal nu langzamerhand wel drukker bij je worden want de vakanties gaan beginnen. Heel veel plezier, de groetjes en veel liefs.

• 25 Juni 2005 - 19:03

Ilse:

He meissie, heb je net aan de tel gehad en heb meteen ff met niels afgesproken om bij je langs te komen... Is donderdag goed??!! gaan we echt ff partijen!!! doeg lief!!! kussie!

• 01 Juli 2005 - 11:05

Marloes V:

he lieverd, heb weereens vanalles naar je verkeerde nummer gestuurd.Ik zit namelijk nooit achter internet, dus kom er net achter dat je nieuw nr hebt.Probeered steeds te belle, maar kreeg voicemail, dacht dat je steeds niet bereikbaar was.Echt dom! Hier gaat alles goed heb je net wer geprobeerd te belle, maar probeer het nog wel een x later. Doei dikke kussss

• 05 Juli 2005 - 09:01

Jasmin:

Hey meissie. Gaaf dat je t zo naar je zin hebt! En gefeliciteerd met je nieuwe baan hè!!! :D
    Helemaal goed...!!!

Dikke Kusss...