Gardameer - Reisverslag uit Riva del Garda, Italië van Selma - WaarBenJij.nu Gardameer - Reisverslag uit Riva del Garda, Italië van Selma - WaarBenJij.nu

Gardameer

Door: selliee

Blijf op de hoogte en volg Selma

10 Juli 2010 | Italië, Riva del Garda

Ciao Amici

Het zomerseizoen is weer begonnen en ondertussen heb ik mijn eerste Simbo vakantie alweer begeleid..

5dagen heb ik een beach & fun vakantie met kinderen in de leeftijf van 7-10jaar in Egmond aan Zee begeleid.. de kids hebben golfsurflessen gehad, en we hebben allerlei activiteiten op t strand gedaan, en natuurlijk hebben we met alle kids ( 50!!) en het hele team voetbal gekeken, gillen,juichen en na de wedstrijd polonaise door de tuin :-)

Nu ben ik mijn tas weeer aan het inpakken want maandag vertrek ik voor 3weken naar Italie!! :-)
Daar zal ik als reisleidster voor simbo jongeren vakanties begeleiden..
actieve vakanties met veel activiteiten en excursies..
we gaan mountainbiken,canayingen,hiken,windsurfen een dagje naar een waterpark en naar venetie,, dus helemaal leuk..

de eerste week hebben we een groep van 16jongeren dus dat gaat goed komen,,

een nieuwe bestemming en ik spreek geen italiaans dus weer een uitdaging maar superleuk.

4 augustus ben ik weer terug,dan weer eventjes hard aan het werk in Nederland... en dan....
aftellen naar de volgende reis/werk bestemming,, welke dat wordt horen jullie nog, maar het is iniedergeval heel tropisch, warm, helder blauw water en helemaal tegek :-)

fijne vakantie allemaal

XX

• 11 Juli 2010 - 14:06

Mieke:

HEEL VEEL PLEZIER WEDEROM!

CIAO BELLA!

Liefs Mieke

• 15 Juli 2010 - 15:08

Ellen:

Hey meis, ik zie je niet meer deze zomervakantie!! Wegens omboekingen mag ik niet meer naar Riva maar ga ik naar Estartit en Oostkapelle. Erg jammer! Maar toch ook wel weer leuk want ik mag daar de duikvakanties begeleiden :D Heb je het naar je zin in Riva? Ik zal deze site eens in de gaten houden, leuk joh! Ik had je nog gesmst maar misschien is die niet aangekomen. Heel veel plezier nog en geniet ervan hé!!! Groetjes, x Ellen