Risoul C;est Cool
Door: selliee
Blijf op de hoogte en volg Selma
21 December 2007 | Frankrijk, Parijs
Hier weer een bericht uit Risoul, het is hier echt geweldig!!
Eertse drukke week, deze week hebben we 130 gasten,, afgelopen zaterdag eerste aankomstdag, buspraatjes, welkomstmeeting, informatie geven enz, super leuk, soms ook wel lastig mensen hebben echt honderden vragen en wij weten ook niet alles.. maar is even wennen nog,,
Er is nu nog een meisje bij ons team gekomen Randi, zij is ook gastvrouw wij werken nu samen echt super gezellig!
Onze baan is echt geweldig!! wij MOETEN dus elke dag met de gasten Skieen en s'avonds MOETEN wij met de gasten feesten in onze bar, dus ook drankjes meedrinken en verkleden tijdens thema feesten, nou en Randi en ik kunnen dan heeel goed!! :-) echt elke dag is dus leuk, we zijn ook wel onwijs moe want slapen elke nacht echt maar paar uurtjes, maarja als we dan weer op de Piste staan is het weer goed,,
Morgen wordt weer hele drukke dag er komen 250 gasten komende week, ook veel gezinnen wel leuk kunnen we sleeen met de kindjes..
Komende week moeten wij ook in een chalet de catering gaan doen voor een groep mensen, mm Selma en koken!! haha jullie weten hoe dat gaat, dus nog even kijken hoe we dat gaan doen...
gisteravond hadden we christmas party we hebben elke avond thema avond, was echt leuk eindelijk kerstgevoel want dat heb ik helaas niet zo hier, wel sneeuw natuurlijk maar niet ect kerstbomen enz,, met kerst gaan we wel met t team wat leuks doen, met cadeatjes enz..
Ojaa nog iets, niet zo heel leuk voor jullie denk ik... maar ik heb het zo naar me zin, dus blijf iets langer, 1 of 2 weekjes langer, ben hier nu toch al en wil echt nog niet weg!! dus jullie moeten mij nog ietsje langer missen!! ;-)
Ik wil jullie alvast een hele fijne kerst wensen!! en hoop dat jullie ook een witte kerst krijgen!!
dikke kuss
21 December 2007 - 13:45
Wolfgangmaker:
Hey meissie,
hier in Eindhovuuuuuuuh hebben we ook een witte kerst. Yeah baby! Selma en in het buitenland niet naar haar zin hebben, nooit van gehoord! Selma en koken? => zal wel uit eten worden! hahaha :P Hey meis, fijne dagen en een goed uiteinde en nog beter begin gewenst vanuit het mooie Zuiden (van NL)
x Wolfgangmaker!!!!!!!!! :D
21 December 2007 - 14:38
Loes:
hey Sel, geneit er lekker van groot gelijk ik pas wel op je huisje haha!
meis spreekje snel
fijne dagen en je bent een lieverd maar dat wist je al!
21 December 2007 - 17:07
Yolly:
hi poepie,
hi gaaf dat je het zo naar je zin hebt!!
koken!! jij euhm dat wordt m niet!!hahahahha verkleedpartijtjes dat is inderdaad meer jou ding!! hahaha nou feest ze en ik wens je sowieso een super fijne kerst en geniet ervan feest ze!! 2 weekjes meer erbij! dus 2 weken meer party time voor jou ;)
veel liefs je bopper!!! -
21 December 2007 - 20:02
Inge:
hahahah meissie, lekker hoor en gewoon langer blijven dat snap ik.
mmm leuke collega´s van de yetibar....:)
wou dat ik ff bij je was om me te werken, hier alles ok heb nog steeds vakantie en geniet maar in de avond is het wel saai als iedereen aan het werk is en ik thuis zit.
have fun en fijne dagen
dikke kus ing -
21 December 2007 - 21:09
Elise:
Heeey meis!!
wat geweldig weer dat je lekker in de sneeuw in france zit, ben jaloers!! ik ga dit keer maar een weekje..veeel te kort. ik ga naar val thorens, is dat bij jou in de buurt?
zou leuk zijn om samen van de piste te glijden :) zo de bar in haha, ik blijf je verhalen volgen, vind t geweldig!
dikke kuss en veel plezier!!
xx elise -
21 December 2007 - 21:22
Ramoon:
Chicaaa!!
2 weken langer!!!???! Dat kan niet hoor!!
Hahaha, nee hoor, gelijk heb je meis. Anni en ik passen wel op het huis, morgen gaan we oppassen, hihi...Foto's zijn leuk, have fun, spreek je snel!!
Dikke kus XXX
Beaucoup de plaisir avec les hommes et les skies!! Hihi... -
27 December 2007 - 10:42
Ivy:
Hee Makker!!
Leuk dat je t zo naar je zin hebt daar!Helemaal je plaatsje weer gevonden zo te lezen!;) Have fun there en pas goed op jezelf!
kusjee -
30 December 2007 - 12:09
Caatje:
Hey Sel,
Die baan van jou is paradijs:)! Echt super leuk, top dat je zo makkelijk 2 weken erbij kan plakken. Geniet er maar lekker van!!! Ik probeer de doelpunten wel te scoren als je weg bent, hihi!!
Ik ben gisteravond teruggekomen uit Oostenrijk. Daar was het ook echt super, mooie strakke blauwe lucht, goede piste's en ik voelde echt remy op de piste's want er was geen kip!! Heerlijk dus!
Maar we kletsen thuis wel verder...
p.s. hoe is het met de kerstman afgelopen?
Kus Caatje -
31 December 2007 - 19:18
An:
Chicaaa!!
Je hebt gelijk nog ff twee weken eraan vast! Lekker genieten! Hoe is het werken? Nog druk? Jij vermaak je wel!!!
Leuke WITTE kerst gehad??
Heeeel veel plezier vanavond!
En alvast een spetterend 2008 gewenst!!!
Spreek je snel!!! Kusss -
08 Februari 2008 - 16:16
Marloes En Amber:
Lieverd hier even een bericht van Marloes en Amber...
Wij zitten nu in Amsterdam we gaan zo met 9 meiden tappas eten in een salsatent!
Super leuk. We zitten nu aan de thhe straks een borrel. Kon je maar mee.
Leuk je verhalen..
Verder alles goed/?????
Wel blijven eten hoor. Je mag niet dunner worden van ons!!!!!
Dikke kus we love you en miss you......