Eerst dag´´ Spaans tel nummer...´´
Door: selliee
Blijf op de hoogte en volg Selma
14 Mei 2008 | Spanje, Madrid
Nou hier dan mijn eerste berichtje vanuit MALLORCA!!!
Wauw geweldig eiland...
Vanmorgen om 7uur ben ik vertrokken vanuit Schiphol, het afscheid viel mee niet dikke tranen, maar ik ben dan ook met de Kermis gewoon weer terug he Mar en Kim ,-)
de vlucht verliep niet heel relaxed we stonden al klaar om te vertrekken op de startbaan, en toen.. technische storing in de motor,,, mm weer terug naar de gate, technische dienst aan boord na drie kwartier gerepareerd dus konden we gelukkig als nog weg,,, maar ik ben natuurlijk harstikke verkouden dus onwijs last van me oren tijdens de vlucht :-( auw niet leuk,,, ze zitten nog steeds dicht hoop dat ze snel weer open gaan..
In het vliegtuig zaten nog twee meiden die voor Cosmo gaan werken hun zitten alleen in een ander gebied maar was wel gezellig..
Op het vliegveld werd ik opgehaald door een van de supervisor en ben ik naar Cala Dór gebracht... daar ben ik dus nu en het staat het Traininshotel van Cosmo, hier krijgen wij komende week de training...
Ik slaap in een appartement heel relaxed dus geen kamer in de kelder met kakkerlakken... en vanavond komen er twee nieuwe collega´s uit Finland aan daar ga ik mijn appartement voorlopig mee delen...
Morgen komen er nog 40nieuwe entertainers aan vanuit over in Europa..
En dan begint vrijdag de cursus..
Dus jaa ik ben nu nog 2 daagjes vrij, heeeel blij mee want voel me nog steeds niet echt lekker, dus nog even rustig aan... vandaag heel verstandig niet naar het strand geweest ( is wel weer mooi nu, na twee weken slecht :-) dus heb vanmiddag geslapen en beetje bij de hotels rond gekeken..
Vanavond even in het hotel kijken en helpen, meisje van de animatie werkt nu nog alleen dus zei is wel blij met beetje gezeldschap..
En jaa na 3x te zijn verdwaald en in 10winkels te zijn geweest heb ik een spaanse simkaart gevonden!! Ik heb dus weer een nieuw spaans nummer...
0034-689 176 740
kunnen jullie mij dus op bereiken....
Nou me Spaans is weer helemaal terug echt super,,, alleen ze hebben hier een accent en dat lijkt op Cattelaans whaaa MOL BEN Y ADEO mmmm lastig dus nog ff bijleren..
Maargoed eerste indruk van Cosmo is leuk.. nu dus nog even rustig aan en vanag vrijdag aan de bak...
Schijnt dat we eerste week vooral gaan dansen en de shows leren,,, dus ik hoooop echt dat het gaat lukken met mijn enkel....
Nou lieverds tot gauw...
Beso Sel
-moon,nance & mam weet dus nog niks over waar ik kom te werken,,, nog even afwachten..
14 Mei 2008 - 17:11
Ramoon:
Sellie, chicaa!! Gelukkig weer veilig aangekomen, meis alvast heel veel plezier, succes met je training! Enne ik zie je heel snel!
Dikke kus XXX -
14 Mei 2008 - 17:27
Billy:
Hee wijfie vond het vanmorgen wel super kut hoor dat je weg ging!!! Maar goed ik ga duimen dat je na de feestweek niet terug gaat hihi!!! Ben blij dat de vlucht verder rederlijk gegaan is, lekker dat je nog ff 2 dagen bij kan komen!! Lieverd ik ga je missen dikke x love ya -
14 Mei 2008 - 17:38
Ilse:
Heej Sel,
Heel veel plezier op Mallorca en succes met je cursus!! Hopelijk wordt het net zo'n gezellige tijd als in malgrat!!!
xx vanuit krommenie
14 Mei 2008 - 17:50
Annemiek:
heey sellie
ik had je vanmorgen nog gesmst op je nl nummer maar toen zat je dus nog in het vliegtuig waarschijnlijk!!
ik hoop dat je snel helemaal beter word en heel veel succes vanaf vrijdag en geniet er van!!!
dikke kusxxx -
14 Mei 2008 - 18:27
Suus:
Sellie!
Veilig aangekomen gelukkig!
Ik hoop dat je snel weer beter voelt!
Succes vrijdag!
Spreek je snel!
xxx -
14 Mei 2008 - 20:14
Marloes:
Moppie,
Denk even mail checken of je al wat had laten horen.
Gelukkig.
Ga maar even goed spoelen met je neus.
Het afscheid nemen wend, maar blijft niet leuk.
Had weer even zo'n leeg gevoel, maar er breekt een drukke tijd aan voor beide, dus dan heb je het niet zo door.
Lekker dat je nog 2 dagen vrij bent.
Ik kom net uit het Vondelpark.
Even met Es wat gegeten.
Nu bank hangen!!!!
Geniet ervan succes met je enkel en je verkoudheid.
En denk aan Kim en mij met kermis en daarna!!!
Love You!!!!
X Marloes
Ook een x van je swah -
15 Mei 2008 - 14:29
@n:
Hey!
Goed aangekomen dus! Hopen dat je snel fit bent, geen zere enkel en niet verkouden!
Heel veeel succes! En lekker genieten he!
Zou ik nog ff een bakkie komen doen maarja je bent al weg!! De week gaat te snel! Ik zie je gewoon met de kermis! En we houden contact! xx -
15 Mei 2008 - 14:32
Tante Lous:
Van harte beterschap en een mooie tijd toegewenst op Mallorca!
Mooi eiland hoor!
Je boft....
Groetjes van ons uit Ellecom -
15 Mei 2008 - 15:45
Anique:
Hola chica,
Que tal? Preocupado tu viajes eras no bueno, pero tu es llegado. Yo hago hoy un examen de espanol pero eras muy difficil. Yo creo no pasar bien.
Eres chicos muy guapo en Mallorca?
Beso!
Anique