Pura Vida - Reisverslag uit San José, Costa Rica van Selma - WaarBenJij.nu Pura Vida - Reisverslag uit San José, Costa Rica van Selma - WaarBenJij.nu

Pura Vida

Door: selliee

Blijf op de hoogte en volg Selma

27 September 2009 | Costa Rica, San José

holaaaa

hier ben ik weer met een bericht vanuit Tamarindo,, ben alweer ruim een week hier,,,

elise en hebben 3 heerlijke dagen in t hotel gehad..
daarna ben ik naar mijn studentenresidentie gegaan,, prima verblijf woonde de eerste week samen met amerikanen heel grappig(wel heel luidruchtig en klagerig) elise heeft nog 2dagen in een hostel geslapen (respect zonder airco)..

zondag hadden we een welkomst diner met pizza´s ( lekker amerikaans) en bij prachtig mooie zonsondergang..

maandag om 07.15 moesten we op school zijn ( ik woon er boven gelukkig) om een test te maken en daarna werden de klassen ingedeeld.. we waren afgelopen week maar met 15leerlingen in totaal en de klaslokalen zijn buiten, superleuk en af en toe springen er wat apen voorbij!!
maar ook heel veel muggen (aahhh) dus we gaan hier naar school met deet heel appart..

op maandag hadden we smiddags ´bebidas de bienvenidos´ welkomstdrankjes op het strand,, heel leuk om iedereen te leren kennen, elise ging natuurlijk gewoon mee..
helaas ging elise dinsdag weer naar huis.. het is toch balen als je reismaatje waarmee je 2weken samen bent geweest weggaat.. elise het was geweldig!!!! mis je echt..

maargoed gelukkig wel genoeg studenten om me heen.. ik zat deze week in de klas met een amerikaan, een canadees en een nederlander.. elke morgen hadden we 4uur spaanse les en smiddags surflessen zoo gaaf!! onwijs goede leraar en het ging redelijk..
vrijdag hadden we al afsluiting een surftrip naar Avallanas een heel mooi strand en supergrote golven,,Amazing.. zoals mijn amerikaans bff´s zeggen ,-)
ik vond de golfen wat te hoog maar toch een leuke afsluiter..

en nu hebben we weekend!! gisteravond wezen stappen met zijn alle.. dat wil zeggen eerst ergens in de happy hour biertjes drinken( tico hendriks!!) en daarna salsa dansen,, geweldig..gelukkig hadden we vd week salsa les gehad en konden we een beetje redelijk dansen met de tico´s.. maar heel tof ben je dehele avond aan het salsa dansen dat is uitgaan hier..

vandaag dehele dag vrij.. vanmorgen heb ik een bootexcursie in tamarindo gedaan,, tijdens deze boottocht hebben we hagedissen, heel veel vogels en een krokodil en apen gezien zoo tof..(zie foto´s)
smiddags lekker bij het zwembad ( naast de school) en op t strand gelegen..

mijn roomy vertelde met net dat er een salamander op ons dak leeft en gister hebben we kakkerlakken ontdekt,, whaaaa, tjaa dat hoort er dan ook weer bij..

morgen komen er weer nieuwe studenten ben weer benieuwd waar ze allemaal vandaan komen..

dit is alweer mijn laatste weekje hier.. de tijd vliegt echt voorbij.. zaterdag vertrek ik naar San Jose, zondag vertrek mijn vlucht daar naar AMS en dan kom ik maandagochtend aan in Amsterdam.. best lange reis,, maarja je moet er wat voor over hebben..

ik ga nog even genieten van het paradijs hier..

beso

• 27 September 2009 - 08:12

Inge:

geniet er nog ff van en bel me maar als je tijd hebt...

kussie

• 27 September 2009 - 10:14

Anique:

Zo leuk allemaal! Ik wil ook weer weg als ik je verhalen lees! Besito

• 27 September 2009 - 16:11

Mieke: