shows,kids,stappen,vuurwerk...
Door: sellie
Blijf op de hoogte en volg Selma
22 Juli 2004 | Spanje, Madrid
Hier weer even een bericht uit Blanes,
Gaat allemaal nog steeds harstikke goed, maar heb het echt ontzettend druk nu...
De camping is helemaal vol, het merendeel is nederlanders, heel gezellig.
We draaien drie-dubbel programma met activiteiten, we zijn met zijn 6en in het team dus is te doen maar wel zwaar. Krijg ook met moeite nog een vrije dag of paar uurtjes vrij, maargoed het is ontzetten leuk werk..
Heel veel kinderen de hele dag in de mini-club, druk maar ook wel weer heel leuk, en die houden ons lekker wakker,, als we weer is tot in de late uurtjes zijn wezen stappen...
We hebben de eerste show gehad, mini-miss,mister, playback en karaoke. Karaoke was de eerste x op deze camping, maar zo´n suc6! Tot in de late nacht kwamen alle hits voorbij, hoe meer drank er gedronken werd hoe mooier alles klonk ;-)
Afgelopen zaterdag was er Catalaanse-feestdag, oww ik heb dehele dag in Catalaanse kledij rondgelopen, en gedanst met de Catalaanse bevolking,, jaa mam het staat op de video!!! bewijs gege.
Carina en Susan zijn afgelopen week geweest, was echt heel gezellig, lekker uit-eten geweest,wezen stappen in blanes,lorret,malgrat, en natuurlijk lekker bruin geworden( nouja die meiden dan, helemaal zwart;-) ) Ik probeer ze bij te houden met 2 uurtjes strand per dag..
Angela en Marian zijn hier nu, ook ontzettend leuk!! Gisteravond kroegentoch gehouden in Blanes..
Maandag als ik vrij ben, gaan we op beachparty op een eilandje hier in de buurt..
Gisteravond is het vuurwerk begonnen, dehele week is er elke avond vuurwerk, en daarbij een hele grote kermis echt heel gaaf! Dus vanavond gaan we even alle attracties uitproberen..
Dit was het voor even ga even lekker siesta houden...
Nog maals bedankt voor al jullie leuke mails,post,smsjes!!!
Muchos besos sellie
22 Juli 2004 - 12:26
Suus:
heey wijffie!!
Het was echt super gezellig vorige week! En leuk om je weer gezien te hebben!! Nou tot snel hè!
Dikke knuffel suus -
22 Juli 2004 - 17:53
Mama:
Klinkt weer goed meisje, ik ben benieuwd of ik de video met je danskunst nogeens te zien krijg. Gezellig ook die meiden uit Heemskerk op bezoek en dan samen stappen. Veel succes met alle activiteiten op de camping en geniet maar van het vuurwerk en de kermisattracties.Overmorgen vertrek ik naar Ierland, veel plaatsen gaan we bekijken en ook nog pub- tocht in Dublin denk ik .
liefs en ik sms of mail nog wel.
kusss mama -
22 Juli 2004 - 21:06
Niek En Peet:
Ha Sellekind,
We hebben net wat op je hotmail adres geschreven. Lees het maar gauw. Fijn dat je het goed hebt. We denken aan je en hopen dat onze post aan komt.
Doei, hoi, zaai en hou je haks,
Peet en Niek -
23 Juli 2004 - 15:40
Mama En Tante Riekie:
tante riekie heeft de computer ontdekt, en je laatste bericht gelezen!!
groetjes van hier, we zijn met het laatste inpakken bezig.
tot volgende keer.
mama en tante riekie. -
23 Juli 2004 - 17:05
Sabrina:
He meisie!!! WOW, klinkt echt leuk zeg ;) Ben blij dat het nu lekker druk is daarzo en dat je allemaal leuke dingen te doen hebt! Met mij gaat alles ook goed. Heb sinds een maand alweer werk, op een administratie kantoor, leuke collega's, lekker verdienen en SUPER flexibel!!! Ben ik blij om dus ;) Ik hoop je weer snel te zien als je weer in NL bent hoor, mis je wel btje, hihi. Ik ben trouwens ook begonnen met zomercursus salsa!!! Is echt super joh. Nou, heel veel plezier daar!!! dikke kus Sab -
26 Juli 2004 - 19:44
Loessie:
he meis ff snel een bericht van mij!! net terug van de w.k fietscrossen!! heb echt zo genoten. ben 8ste op de pre-world en vrijdag tot de halve gekomen dus bij de eerste 16 van de wereld uit eindelijk 13de geworden! zondag op kleine fiets tot de kwart dus ben erg happy! me broer 2de van de wereld dussssss dat was helemaal mooi!! ps je krijgt morgen ff een langere mail ben echt gaar en ga nu lekker slapen!! -
27 Juli 2004 - 13:44
Ramoon!!!:
Hee sellie!!! Eindelijk begint t bij ons ook lekker weer te worden....kan ik je beginnen in te halen met bruin worden ;-) hihihihihi...Heel misschien kom ik eind augustus jouw kant op, maar moet ff kijken....Nou meid, een hele fijne tijd nog en ik laat snel van me horen, dikke zoen!!!! -
27 Juli 2004 - 15:46
Dee:
Hey Selma,
Ik zag je site via je msn. Echt heel leuk! Zo te lezen maak je er weer eens een party van (zoals gewoonlijk)! ;) Doe voorzichtig! Kus Dewy -
28 Juli 2004 - 18:03
Carien:
Hey sellie,
Leuk je berichtje, nou die bruine kleur gaat er al weer n beetje vanaf hoor:( Ik mis je wel al weer, gelukkig nog maar n maandje! kus ca -
02 Augustus 2004 - 14:04
Loessie:
he meis,jaja je grootste fan die er is,hihihi! hoest bedankt voor je smsje!vond je de mail leuk? woensdag ga ik richting spanje! echt zin an! kuz loessie mail je nog vandaag of morgen! -
03 Augustus 2004 - 18:02
Loessie:
jaja meis morgen sta ik op SKIPHOL en dan zit iklekker met me kont daarna in de spaanse strand!! heb er zin an!we bellen -
04 Augustus 2004 - 09:20
Danielle:
heyyyy lieverd!!
zat al een tijdje te wachten op een update van je site,eindelijk heb ik dan even tijd om een leuk mailtje te sturen..tis hier eindelijk lekker weer..alleen baal ik ontzettend dat ik nog tot 21 augustus moet werken!! dan begint me vakantiepas dus ik hoop dat het volopig nog even zo blijft..vandaag is me enige vrije dag dus ga zo lekker naar het strand..mag wel utikijken want zoveel zon heb ik nog niet gezien..dus dat wordt SMEREN!! :) het is leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt daar..ik hoop gauw weer wat leuks van je te kunnen lezen..tot gauw lieverd miss you!!