Ski les geven in Gerlos
Door: selliee
Blijf op de hoogte en volg Selma
31 Januari 2012 | Oostenrijk, Gerlos
Het is alweer een tijd geleden dat ik een bericht geplaats heb op deze site..
Mijn laatste bericht was vanuit de Franse Alpen..
Ondertussen ben ik alweer een Jaar in Nederland geweest.
Afgelopen jaar stond in het teken van solliciteren bij KLM en Arkefly en proberen aan de slag te gaan als stewardess.
Aangenomen ben ik gelukkig wel maar helaas nog geen stap verder dan de wachtlijst.
De crisis slaat in alle hevigheid toe in de luchtvaart dus aan de slag als stewardess zit er voorlopig helaas niet in.
Een ontzettend teleurstellend en stress vol jaar...
Kortom tijd voor wat positiviteit en natuurlijk zijn de Reiskriebels weer vollop aanwezig..
Ik heb weer een superleuke baan gevonden in de Wintersport en dit keer in Oostenrijk.
De komende 4weken ga ik Ski Les geven aan kinderen in Gerlos.
Superleuk is dat Tineke ook met mij samen gaat werken in Gerlos dus dat wordt zowieso gezellig.
Komende vrijdag vertrek ik naar Gerlos, zaterdag even de tijd om mijn accomodatie te zoeken, collega's te leren kennen en natuurlijk even te bekijken hoe gezellig de Apres-Ski is in Gerlos ;-)
En dan vanaf zondag vollop aan de bak als ski lerares.
Ik heb er weer superveel zin in..
4 weekjes ga ik les geven in Gerlos en daarna sluit ik mijn winterseizoen af met een korte vakantie met de meiden in Mayrhofen..
Misschien zie ik jullie in Oostenrijk dan drinken we even een drankje( of wat meer ;-) en anders tot in het voorjaar...
Auf wiedersehen
Xxx
31 Januari 2012 - 10:28
Annet:
Hee sel!
We hadden elkaar net gemist op de verjaardag van mn moeder, jammer! Veel plezier daar in Oostenrijk en geniet van de sneeuw!
x annet -
31 Januari 2012 - 11:23
Iwan:
Super!! Veel plezier, maar dat zal wel lukken ;-). De Chin Chin was - en is vlgns mij - erg gezellig. En er was een buitengewoon gezellige Umbrella-bar op de piste vanaf Koningsleiten richting Gerlos (op de 'Autobahn'). Enjoy!! X -
31 Januari 2012 - 11:32
Inge:
Enjoy!!! En hou me op de hoogte van alle spannende ontwikkelingen :)
En als je terug bent, maken we een date!!!!
Alles komt goed .....smile and be happy.
Love ya . besos amiga -
Astrid:
Have fun Sel! Xx -
01 Februari 2012 - 19:53
10:
Oww Sell.. Ik heb zo veel zin!!
Jij gaat vrijdag al... whaa!! -
04 Februari 2012 - 22:08
Yolanda:
have fun chica zal mezelf up to date houden door al je leuke verhalen weer te lezen ;) besos je bopper ;) -
04 Februari 2012 - 22:08
Yolanda: