Werken @ International Festival Pineda de Mar - Reisverslag uit Blanes, Spanje van Selma - WaarBenJij.nu Werken @ International Festival Pineda de Mar - Reisverslag uit Blanes, Spanje van Selma - WaarBenJij.nu

Werken @ International Festival Pineda de Mar

Blijf op de hoogte en volg Selma

25 September 2012 | Spanje, Blanes

Na een superleuke Kermis... onwijs leuk om iedereen weer gezien te hebben.. en drie weken keihard werken in Nederland mag ik weer mijn koffer inpakken en morgen in het vliegtuig naar Spanje stappen :-)

Het wennen in Nederland ging dit keer best oke..
Ik ben meteen weer gaan werken.. ( oke drie banen en 21 dagen achter elkaar werken is misschien een beetje overdreven)
maar ik heb nog geen tijd gehad voor de herfst depressie en een nieuwe baan in Haarlem en een leuke cursus in Amsterdam helpen ook wel mee om toch wel weer een beetje blij te zijn om weer in Nederland te zijn.

Maar natuurlijk heb ik ontzettend zin in weer een leuk werk reisje...

Morgen vlieg in naar Girona... waar ik de eerste twee daagjes nog even heerlijk vakantie ga vieren samen met Jolanda en Annika..
Even oude gouden tijden herleven in Blanes.
Lekker tapas eten, naar het strand, dagje Barcelona en natuurlijk even naar Malgrat... eten bij de pepermolen en sangria drinken in de Costa met Jorn,Sem en Marcel.

Zaterdag begint het muziek festival waar ik net als vorig jaar samen met Annika ga werken.
Het is een muziek festival waar diverse dans en zanggroepen dehele week optreden...
Annika organiseerd dit festival.. en ik help haar dehele week..
Op aankomstdag de groepen naar het hotel begeleiden, tussen de optredens door de groepen vermaken, en tijdens de optredens het festival presenteren.. helemaal leuk dus.

Er zijn groepen vanuit heel Europa.. wel vooral uit Italie en Spanje.. dus heb weer even mijn spaanse studie boeken uit de kast gehaald en wat italiaans erin gestampt... met veel bluf, glimlachen en handen en voeten gaat de comunicatie wel weer lukken...

Op zaterdag tijdens de aankomstdag chaos... want alle groepen komen natuurlijk tegelijk aan ( 800 man) en die moeten wij dan naar de hotels begeleiden..
De rest vd week presenteren wij de optredens van de groepen, vermaken we de groepen na de optredens en zorgen we dat alles in goede banen verloopt..
Dit gaat uiteraard op z'n spaans.. super chaotisch maar dat is ook wel weer heel leuk.

Tussen door nog even paar uurtjes strand pakken, shoppen in Barca, koffie drinken in Oud Blanes..

Het wordt een chaotische, drukke, heerlijke week..

En wat heb ik zin om weer '' heel even'' in Spanje te mogen wonen en leven :-)