hoogseizoen is begonne
Door: selliee
Blijf op de hoogte en volg Selma
03 Juli 2006 | Spanje, Madrid
hoe is het in nederland, lekker zonnetje, dus ook lekker aan t genieten...
hier gaat alles top, loopt nog steeds lekker op de camping, de schoolvakanties zijn begonne dus wordt lekker druk,, allemaal leuke kindjes van voorgaande jaren zijn weer terug echt leuk.. we hebbe de hele mini-club veranderd heel leuk, hebbe opgebouwd tot zee, en jungle echt leuk, met de mini-disco gaan mijn stagiars steeds verkleed vinden de kids echt prachtig,, we hebbe 2 thema-avonden bingo gedaan was echt leuk...
vanaf volgende week beginnen we met de shows, mister verkiezing en sketch-show, afgelopen 2 weken hebben we sketch-shows gedaan bij Jorn in zijn hotel in Pineda heel leuk, nu volgende week op de camping ( zie foto's)
was afgelopen weken s'avonds nog veel vrij, dus lekker relaxen, uiteten bij de mexicaan, sangriaatje drinken bij gotcha, jorn en erik zijn pannekoeken komen bakken bij mij heel gezellig, en afgelopen week had ik een vrije dag!! lekker naar t strand geweest en smidags kwam ivy, heel leuk!!
morgen ben ik weer vrij, yoehoeee, ga ik met Ivy en Jolanda winkelen in Mataro, oww zoo zin in,,, en vvond lekker stappe, lekker sangria drinken en morgen uitslapen mmmmmmmmmm
dus alles gaat harstikke goed, ben blij dat het wat drukker wordt op de camping, lekker gezellig,,, ook s'avonds gezellig bij de campinggasten wat eten en drinken
tot mails en horens weer allemaal, dikke kussssssss
ps. meiden van ado wat zagen de kamp-foto's er gaaf uit!!!!!! suus hoop dat je leuke verjaardag hebt gehad!!
ps.. mam donderdagavond skypen is goed,maar dan rond kwart over8, daarna hebbe we musicalquiz
ps... mar lief dat je belde, mis jou ook!! hoop dat je langs kunt komen,,
04 Juli 2006 - 10:39
TooB:
Heey sel
ooohw wat klinkt het weer allemaal heerlijk ik mis het echt hahaha ma goed... maak er wat van doe ze de groetjes daar en doe ff mijn aquagym ochtend gil :P haha xxx TooB -
04 Juli 2006 - 14:05
Suus:
Haay Sellie!!
Leuk weer te lezen wat je allemaal hebt meegemaakt! Het klinkt weer super leuk!
Ik heb echt een hele leuke verjaardag gehad in Nijmegen de Gekste!!! Leuke stad!
Tot mails!
Dikke kus suus -
04 Juli 2006 - 17:23
Ramoon:
Hey Sellie!!
Wijffie, kamp was echt super, wat een leuke foto's he, echt het was onwijs te gek! T is hier nu ook super lekker weer...ben vandaag lekker naar t strand geweest...mmm..meis, we mailen en smsen, dikke zoen!!
Liefs mij! -
05 Juli 2006 - 11:36
Danielle:
heyy wijffie goed om te lezen dat het goed gaat, je wilt echt niet in nederland zijn nu tis echt zo warm wordt er gek van je kan helemaal niks doen met deze hitte!! tis zo benauwd..als je na de zomer weer terug komt moet je echt is langskomen!! hihi we krijgen een jong katje dus kan je op kraam visite komen! dikke kus -
06 Juli 2006 - 13:07
Michelle R.:
Hey Sellie, hoe is het nou?? Ben blij dat je het weer zo
Mis het ontzettend, als ik al die verhalen hoor en foto's zie!
Geef Erik,Annika & Santy een dikke kus van mij!!
Liefs Michelle -
09 Juli 2006 - 20:55
Martiniii:
Klinkt allemaal toppie Sel! Hier in NL hopelijk snel ook weer genieten van het mooie weer.. en bijna Thailand!!!!! :D
Kuss Tini -
16 Juli 2006 - 15:58
Caatje:
Hey Sellie,
Het is hier super warm, en ik heb heerlijk vakantie en ga nergens heen (behalve het strand dan)! Top dus.. ik ga waarschijnlijk in oktober nog naar Egypte! Dus die echte vakantie zit eraan te komen.
Wat gaat de tijd snel hè! Ik hoop dat je lekker gewinkeld hebt en heerlijk van je vrije dag heb genoten! Veel plezier nog!!
Kus Ca -
17 Januari 2007 - 22:15
Erwin:
Hallo Sellie, ik zag dat je op camping El Pinar hebt gewerkt en zou graag wat meer info over die camping willen hebben, ga er namelijk van de zomer stage lopen via animafest.
Ik hoor graag wat van je!
Erwin
erwin999@gmail.com