laatste maandje
Door: selliee
Blijf op de hoogte en volg Selma
02 Augustus 2006 | Spanje, Madrid
que tal en holanda...
hoe is het met jullie allemaal...
met mij gaat het goed, de tijd vliegt hier!! het is al weer begin augustus!! nog maar 3,5 week dan ben ik weer thuis, owjee dubbel gevoel, ene kan natuurlijk lekker naar huis, maar andere kant moeilijk om hier weg te gaan, heb hier toch 4 zomers gewoond,,, maar zover is het nog niet,,,
afgelopen weken heel veel gewerkt, 7dagen in de week, veel nieuwe activiteiten gedaan, piratendag, sketch-show, mister el pinar, gisteravond hadden we spooktocht, was geweldig er deden meer dan 70 kinderen mee, wij waren verkleed als spoken enz,, verstopt en dan iedereen laten schrikken geweldig, nu is het nog hoogseizoen maar nog maar 2 weekjes daarna loopt het al weer leeg, gaan we weer bingo-en met de oudjes,, ook gezellig
zelf niet zo heel veel gedaan afgelopen tijd, wel elke dag naar het strand in me pauze, lekker met me luchtbedje in zee dobberen, ben ook week ziek geweest, zal weer is niet zo zijn!! had keelontsteking, maargoed nu voel ik me weer goed,,,:-)
afgelopen week was vuurwerkweek, lekker s'avonds vrij, vuurwerk gekeken op de boulevard, uiteten bij de mexicaan mmm en wat drinken heerlijk.. gister uitgeweest in blanes, was wel weer leuk, partysquad was in een disco nou wel gaaf, vanavond naar malgrat want ilse is nu op vakantie hier gaan we naar darkraver ook leuk en dan morgen weer bijslapen!! ;-)
dus alles gaat goed, probeer zoveel mogelijk te genieten laatste paar weekjes, en als ik terug kom feestweek heemskerk!! (d) yoehoeee
voor allemaal dikke kus en tot gau
ps:... meiden van Ado, geweldig we zitten in de selectie haha, ze hadden zeker meiden te kort;-)
ps..Marloes en Dave hoe wordt het huisje ben zoo benieuwd..!!!
ps:... loessie ben je nog wel aan t barhangen, ook voor mij he!!
ps:....tini wat geweldig je verhalen uit thailand echt tegek!
ps:.....danielle, wat leuk je bericht, als ik terug ben kom ik echt langs!!
ps:.......voor alle beverwijkers drinke jullie wijntje voor mij tijdens de feestweek!!
02 Augustus 2006 - 13:58
Carina:
Hey Sellie,
De tijd gaat idd supersnel! Top he, dat we in de selectie zitten!! Nou ik ben volgend jaar gewoon weer bij jullie in het team! Dat wordt dus weer gezellig, vooral de derde helft, hihihi!! Die borrel op kermis beverwijk zal ik voor je drinken! Geniet nog maar ff heerlijk van de laatste 3,5 week! Wij gaan het hier ook gewoon weer gezellig maken zodat je het niet zo heel erg hoeft te missen, hehehe!!
Kus Caatje -
02 Augustus 2006 - 20:14
Ramoon:
Sel mn huisje is bijna klaar...dus wanneer jij terugbent staat je logeerbed klaar ;-) hihihi..meis nog heel veel plezier de komende weken, en als je terugbent maken we er weer 1 groot feest van!!
Dikke kussss!! XXX -
03 Augustus 2006 - 07:28
Loessie:
super dat je nog zo leuk heb ik mail je ff oke!
04 Augustus 2006 - 11:09
Wolfgangster:
Echt nog heel veel plezier in je laatste maandje!! Ik ben alweer thuis heb het super gehad in Papi... Maandag alweer naar Frankrijk! We spreken snel een keer af
xx Wolfgang -
08 Augustus 2006 - 13:49
Marloes:
Het wordt te gek.. Jij vindt het ook super, hoop ik! We kunnen in elk geval karaoke aan de overkant in de Pitcher! Geniet nog even van je laaste weekjes. Ben blij dat je weer terug komt. Lekker zuipen op de kermis. Dikke kus (o,ja mijn bel is van mijn fiets gejat. Moet wel even een nieuwe halen voor in Haarlem. hihi!xxxxxxxxxxx -
10 Augustus 2006 - 11:56
Elise:
heeeeej sell!!
zie dat t weer helemaal leuk is daar!! grr en ik zit hier in de regen...haha maakt niet uit(in de kroeg merk je r niks van..) maaruh als je terug bent ff afspreken!! we wonen nu toch vlak bij elkaar!! nog veel plezier daar!! dikke kuzzzz elise!! -
22 Augustus 2006 - 21:20
Tiniiii:
Hi Sellie!!
Wanneer kom je precies thuis? Ben je er al weer met de kermis?? Zoja dan gaan we echt feesten :) Heb er zin in! Hoop je snel weer te zien!!
Dikke kus Tini