back home... - Reisverslag uit Ellmau, Oostenrijk van Selma - WaarBenJij.nu back home... - Reisverslag uit Ellmau, Oostenrijk van Selma - WaarBenJij.nu

back home...

Door: selliee

Blijf op de hoogte en volg Selma

01 Maart 2009 | Oostenrijk, Ellmau

hallo allemaal,

na 5 weken hele leuk weken gehad te hebben.. ben ik weer ( eventjes) heerlijk thuis..

afgelopen weken heel druk gehad, was natuurlijk vakantie, dus veel nederlandse kids, grote klasjes en veel prive-les gegeven maargoed wel lekker op de piste gestaan elke dag..

De apres-ski werd ook eindelijk gezellig, druk in de kroeg, dus we hebben goed geapres-skied errug gezellig!! na 5weken elke dag in de kroeg te hebben gezeten,, ga ik nu even paar daagjes heerlijk bijkomen,,

gisteravond ben ik met de ski-trein naar huis gegaan, nu weer eventjes lekker thuis,,
ben het apres-skieen en de wintersport nog steeds niet zat, dus waarschijnlijk ga ik in maart nog wel weer eventjes in Frankrijk werken ,-) om het echt af te leren.. :-)

dan eind maart paar daagjes naar Mexico!! Anique opzoeken die studeert daar :-)

En daarna....?!!! nog geen planning,,,, blijft nog een verassing, spanje,frankrijk,nederland?!! mmmm wat wordt t.... jullie horen het...

kuss sel

• 02 Maart 2009 - 18:02

Mieke:

AVONTURIER! Ik heb je gevolgd hoor! Succes met je volgende trip! en WOOW Mexico! Wat gaaf! Ik ben jaloers, een van mijn dromen.

Kus Miek

• 09 Maart 2009 - 12:40

Tante Lous:

Hallo Selma,

Welkom in ons kikkerlandje!
    Leuk,leuk, al die mooie plannetjes.
    'k Ben benieuwd wat het gaat worden.......
    We horen het weer graag.
    Trouwens, Mexico is ook niet verkeerd.
    Veel plezier.

Groetjes van allemaal!