back to France again... - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Selma - WaarBenJij.nu back to France again... - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Selma - WaarBenJij.nu

back to France again...

Door: selliee

Blijf op de hoogte en volg Selma

02 April 2009 | Frankrijk, Parijs

bonjour mon amis...

na een maand thuis te zijn geweest en een super leuke trip naar Mexico City te hebben gemaakt met Marloes en Anique.. is het nu dan weer tijd om weg te gaan ;-)

ik ga de laatste paar weken van het wintersportseizoen nog even goed genieten van de sneeuw en natuurlijk heel veel zon :-)

de komende weken zal ik als hoofdreisleidster gaan werken in Alp D'huez...
Het is sportura weer gelukt ;
ze hebben me weer weten te strikken voor deze functie.. de hoofdreisleidster nu gaat naar huis en ik neem het de laatste 3weken over,,,
nadeel is dat ik nog nooit in Alp D'huez geweest ben!!!( whaa een reisleidster die de weg niet kent ;-), en dat het weer heel hard werken en heel veeel stressen wordt.....
maar voordeel is dat ik een telefoon krijg ( yes ik ben bereikbaar) en ik ga samen werken met Ragna, zij is de barmanager daar en een collega van vorig jaar uit Risoul, dat is dus wel heel gezellig...

Morgenmiddag vertrek ik weer met de bus ( zeker de 20ste x in me leven ondetussen!!) naar Frankrijk, met jawel mijn eigen gasten van komende week in de zelfde bus,,, dus hopelijk zijn ze gezellig!!

en dan is de planning dat ik tot 25april in alp d'huez blijf, helaas geen risoul meer dit jaar, maarja weer een nieuwe uitdaging,,,
en dan hoop ik om van Alp d'huez op een of andere manier naar Valthorens te komen, want ga ik op vakantie 25april tot 2mei, Dutchfeestweek!!!!!!!! :-):-)
met het skicentrum van heemskerk, en met tineke en eveliene, dus de laatste afsluitingsweek wordt feesten,,,

goede afsluiting van het seizoen dacht ik zo..

en de planning voor de zomer, ben ik nog niet uit,,, dilemma, keuzes maken is zooo moeilijk..
wordt het nederland,frankrijk of spanje??!!!
iniedergeval heel hard sparen want in t najaar wil ik een reis gaan maken naar Mexico of Costa Rica samen met Elise, en dan spaanse les, surflessen en vrijwilligerswerk een paar weken,, helemaal superr

maargoed eerst nog even lekker skieen...

tot gauw allemaal,

kusssss sel

• 02 April 2009 - 17:05

Tante Lous:

Ha die Selma,

't Haast teveel om te lezen zoveel nieuwtjes tegelijk!
    Veel leuke dingen op het programma aankomende weken.
    Houden zo.
    Volgens mij weet je op je nieuwe stek best gauw de weg.
    Anders maar effe vragen, toch!
    Veel groetjes van ons uit Ellecom.

• 03 April 2009 - 07:25

Inge:

hee meis, wat een verhaal zit je alweer in Frankrijk hahaha
    super leuk joh en geniet ervan, ik lees het allemaal wel weer en hou me op de hoogte.

love ya dikke kus van ons

• 03 April 2009 - 19:06

Maaike:

Sel je heb het weer helemaal voor elkaar geniet ervan maar laat je niet gek maken he
    xxx Maaike

• 08 April 2009 - 09:20

@n:

Chicaaa!!

Zijn we elkaar weer mis gelopen...we zouden nog ff een borrel doen!! Tijd gaat ook zoo snel...Wel weer helemaal super dat je nog ff gaat! Dus Mexico was ook top? Mooi land he! Die meiden gaan ook naar Val thorens met Koninginnedag! Je zal ze wel zien! Ik ben jaloers.... Zou gauw je terug bent gaan we meteen een borrel doen! Beloofd!!! Succes nog ff en genietse! KUS!!!