Eerste week op Curacao - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Selma - WaarBenJij.nu Eerste week op Curacao - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Selma - WaarBenJij.nu

Eerste week op Curacao

Door: selliee

Blijf op de hoogte en volg Selma

04 Juni 2012 | Nederland, Amsterdam

Bon Biniii

Mijn eerste verslag vanuit het heerlijke Curacao..

Aangezien 6juni pas mijn eerste werkdag is bij Zest had ik na aankomst nog heerlijk een paar dagen vrij om het eiland te leren kennen,,,

Vorige week woensdag ben ik samen met Amber, Marloes en Nicole naar Willemstad gevlogen,
Amber en Marloes waren onze cabin crew tijdens vlucht en Nicole was IPB mee...
Een supergezellige vlucht..
Nicole en ik zaten heerlijk achterin naast elkaar in t vliegtuig..en tijdens de vlucht konden wij gezellig met de meiden kletsen in de galley en kregen we een rondleiding door het vliegtuig.
Ik was weer wild enthousiast over het vliegen.. en de vlucht was zo voorbij.

Aangekomen op het vliegveld stond Suus mij al op te wachten, en zijn we meteen even langs Jan Thiel gereden om bij ons werk te kijken en natuurlijk naar ons appartement.

S avonds hebben we met de meiden lekker gegeten op t strand bij Cabana beach.

De meiden bleven maar 48uur dus donderdag hebben we lekker dehele dag bij Jan Thiel op t strand gelegen, daarna zijn we wezen shoppen in Willemstad, iets gedronken bij de Pondjesbrug en s avonds gegeten bij Zanzibar... een heerlijke dag
S avonds zijn Suus,Nicole en ik nog wezen stappen in Bermuda..( de place to be op donderdagavond) maar Nicole en ik vonden het wel verdacht veel op Lloret de Mar lijken... niet echt een succes met alleen maar stagiares van rond de 20.

Vrijdagochtend nog even ontbeten en op t strand gelegen met de meiden bij t Hilton en toen moest ik toch echt afscheid nemen..
Meiden ik ga jullie missen maar ik heb een hee

Vrijdagavond ben ik naar Annet en gerben geweest.. ze wonen in een heerlijk appartement hier op t eiland niet ver bij mij en suus vandaan.. gezwommen/ bbq en daarna een ijsje gegeten in Willemstad..supergezellig en wat leuk dat we nu samen hier op Curacao zijn.

Zaterdagochtend even bij t zwembad bij ons appartement gelegen en s avonds kwam onverwachts Astrid (werkt bij arkelfy) naar Curacao gevlogen..opgeroepen uit Standbye.. echt tegek want vorige week toen we op t strand van wijk aan zee lagen hadden we hier al over gehad.. en dan zie je maar dat als je genoeg hoopt er veel mogelijk is;-)
Atrid en de rest vd crew heb ik opgehaald bij hun hotel en toen zijn we naar zanzibar gereden... Happy Hour /Live muziek... geweldig,, het hele eiland is hier op zaterdag.. hier hebben we heerlijk de hele avond gedanst op t strand onder de palmbomen.

Vandaag voor het eerst wezen surfen met een collega van Zanzibar,, yoehoee het was geweldig!!
In de st johan baai.. bij La Ola Surfclub,, geweldig een surfclub waar alleen locals komen.. 5min peddelen voor je bij de golfen bent., maar wauw dit is Surfen.. helder blauw water ( met schildpadden,,ik heb ze alleen nog niet gezien) perfecte golfen in een geweldige omgeving.
Ik heb me meteen aangemeld bij de Surfclub..ik kan nu zovaak surfen als ik wil..echt tegek...
Deze zomer mijn techniek maar een beetje verbeteren en kan ik toch lekker blijven sporten en dit zonder wetsuit maar gewoon in surfshort en water dat 27graden is heeerlijk.

Vanmiddag even langs Zest geweest om mijn rooster op te halen,, het ziet er echt supermooi uit ( foto) vanaf woensdag ga ik 5dg per week aan de slag.
Zanzibar ligt meteen naast Zest dus dat is superhandig omdat suus en ik een auto delen.

Nog even twee dagen genieten van dit heerlijk eiland...er staat nog een strandfeestje op de planning en morgen gaan suus en ik snorkelen..

Iedereen is super aardig ik begin langzaam aan steeds meer mensen te kennen,, er zijn hier wel heeeel veel stagiaires en iedereen is superjong..maarja daar wennen we wel aan..( hoop ik )

Echt tegek dat er afgelopen dagen zoveel vriendinnetjes op t eiland waren.. echt leuk om samen op dit heerlijke eiland tezijn.

Morgen komen de ouders van Annet aan dus dat wordt ook weer heel gezellig.

Het is toch wel erg leuk als er vrienden en bekende van thuis langs komen..

De EK wordt gelukkig op ons werk uitgezonden dus dit hoeven we niet te missen.. het is uiteraard wel midden op de dag en het wordt dus voetbal kijken op t strand,, maar dat heeft ook wel weer iets leuks natuurlijk..

Tot nu toe gaat alles supergoed en ik vind het eiland echt Geweldig,,
Ik heb nu ook wel zin om te beginnen met werken..ben erg benieuwd naar mijn nieuwe werkplek.

Ik hoop dat alles bij jullie ook goed gaat..

Ajooo

xxx vanaf Dushi Curacao
------------------------------------------------------------------------------

• 04 Juni 2012 - 06:09

Marian:

He Sel
    Wat klinkt het allemaal weer heerlijk zeg!! Geniet er lekker van!! X

• 04 Juni 2012 - 07:27

Carina:

Jeetje Sel,

Ben je echt nog maar een klein weekje weg? Het lijkt wel of je er al weken zit als ik je verhalen lees, hihi...

Maar goed om te lezen dat je het al helemaal naar je zin hebt. Hopelijk is het werken bij Zest ook helemaal leuk, maar met zo'n uitzicht moet dat volgens mij goedkomen!

Have fun samen met Suusie! Tot snel...

X! Ca

• 04 Juni 2012 - 12:36

Nathalie:

Hè sel dat klinkt weer helemaal geweldig! En wat leuk dat je de vlucht samen met de meiden had! Heel veel plezier, maar dat gaat wel lukken:-) dikke xxxx naat

• 05 Juni 2012 - 12:15

Inge:

hoi lieffie, geniet ervan!!! Dikke kus

• 06 Juni 2012 - 21:06

Petra:

Ha Sel, wat schrijf je leuk. En dat je geniet, dat hebben we me eigen ogen gezien. Wij kunnen zeggen: het waren twee fantastische dagen!
    Tot gauw,
    peNiek

• 09 Juni 2012 - 09:06

Tante Lous:

Ha Selma,

Dat ziet er allemaal goed uit. Zo zin om langs te komen. Heb op internet je werkplek bezocht, dat lijkt heel leuk! Dus veel succes en heel veel groetjes!